Pe cine să urmărești dacă ai nevoie de inspiratie pentru reîmprospătarea mobilierului tău

Written by Daniela

On iulie 1, 2020

Uneori avem nevoie de inspirație sau de câteva sfaturi înainte de a ne apuca de un proiect de reîmprospătarea mobilierului vechi. Ne puteți oricând contacta pentru sfaturi în ce privește produsele pe care le oferim însă am făcut mai jos și o listă cu conturi de Instagram, pagini de Facebook și grupuri pe care le urmăresc eu și cred că merită să le adăugați la favorite. Sunt mult mai multe și aceasta este o listă foarte scurtă cu favoritele mele.

Mai puteți de asemenea urmări pe Instagram hastaguri ca #imadeitlovelyagain, #paintedfurniture sau altele care vă atrag atenția în descrieri pentru a vedea proiecte de la conturi pe care nu le urmăriți dar care au adăugat poze cu # respective.

PS – aproape toate pozele folosite în acest articol aparțin persoanelor menționate și ilustrează stilul lor, nu sunt pozele mele.

Conturi pe Instagram

secondchancesbymisty – povestea lui Misty m-a atras prima dată, și-a pierdut prietena și a luptat mult să i se facă dreptate, postează uneori despre asta iar vopsitul a ajutat-o să treacă peste perioade mai negre. Are un stil special, folosește culori tari pe piese solide.

justpaintitbydani – Dani are un stil care mie îmi aduce aminte de o briză de vânt răcoros într-o zi toridă de vară. În culori foarte deschise, cel mai adesea alb sau roz, piesele vopsite de ea arată modern și elegant – o încântare.

annie.loveday – Linda nu se teme de culoare. Majoritatea pieselor pe care le vopsește sunt într-o singură culoare și de aceea parcă s-ar potrivi în aproape orice stil de casă. Și toate piesele vopsite de ea arată superb, e o sursă nesfârșită de inspirație.

forgottengems_chic – Dacă ar fi să pot urmări un singur cont de Instagram, cu siguranță pe acesta l-aș alege. Forgotten Gems e cu siguranță numele cel mai potrivit pentru piesele minunate și extraordinar de elegante pe care le vopsește, în special comode dar și alte piese de mobilier cum ar fi noptiere sau măsuțe de machiaj.

Pagini pe Facebook

The Painted Pearl – Michelle folosește vopselurile Autentico și publică din când în când tutoriale despre acestea. Am învățat multe de la ea, mai ales pentru că sunt atât de multe produse Autentico încât mi-ar lua o veșnicie să le probez pe toate fără să văd mai întâi un exemplu pentru inspirație.

Gabi Ralea DIY & Decor – pe Gabi o citesc încă de când eram în Anglia, este foarte talentată iar proiectele despre care scrie pe blog sunt foarte frumos și simplu explicate, e ușor de urmărit și de aplicat sfaturile ei. Pagina de Facebook i-am descoperit-o mai recent (no judgement, așa sunt eu – dacă am descoperit prima dată blogul pe ăla îl citesc ). Are și un grup pe Facebook cu acelasi nume, vezi mai jos link-ul. Scrie despre tot felul de chestii DIY, nu doar despre mobilier și este foarte prezentă în online, răspunde la comentarii foarte repede și e foarte deschisă să ajute ceea ce mie mi se pare extraordinar.

Brushed by Brandy – Brandy e o mămică de 3 băieți din California care a început a picta mobilier întâmplător, după ce chiriașii pe care i-a dat afară dintr-o proprietate au lăsat în urmă un set de dormitor foarte solid dar care avea nevoie de reîmprospătare. Și-a construit de curând o casă nouă și împărtășește uneori și din experiența aceasta (ceea ce mă face să simt că avem ceva în comun). Are un stil unic și special, folosește aproape pe fiecare piesă tehnica blending și produse Re.Design with Prima (pe care le găsiți în magazinul nostru aici sau pe comandă). Brandy folosește gama de vopsea Dixie Belle care nu este încă disponibilă pe piața din România însă în magazinul nostru găsiți cu siguranță culori și produse asemănătoare.

Leah Noell Design Co. – Design unic pe fiecare piesă. Leah are un fel aparte de a vopsi și face și tutoriale și live-uri din care puteți învăța multe (deși tutorialele pot fi uneori cam lungi, sunt totuși foarte informative).

Grupuri

Paint It Beautiful – grup pe Facebook dedicat exclusiv celor care folosesc vopseaua Fusion Mineral, membrii grupului sunt din toată lumea și proiectele postate sunt de cele mai multe ori uimitoare. Un grup în care trebuie să intri dacă îți place să vezi lucruri transformate total, făcute de oameni care nu întotdeauna sunt experți în domeniu. Te va inspira și îți va demonstra că și tu poți!

Inspiring Paints With Autentico – grup în limba engleză dedicat celor care folosesc produsele Autentico. La fel ca și în grupul Fusion, găsiți tot felul de proiecte minunate realizate de utilizatorii produselor Autentico. Layla, doamna care moderează grupul este foarte prezentă și gata oricând să răspundă la întrebări despre produse.

Mobilier ReConditionat – un grup în limba română deschis și administrat de Magda de la @ReDecor.ro. Este un grup relativ mic comparativ cu celelalte două menționate mai sus însă are potențialul de a crește. Nu este afiliat unui brand (ceea ce înseamnă că se discută și sunt recomandări libere pentru produse de tot felul) și reunește mai multe persoane care se ocupă cu restaurarea/ reîmprospătarea mobilierului. Și, cel mai important, este în limba română.

Gabi Ralea DIY & Decor Group – așa cum am sris mai sus înființat de Gabi Ralea, un grup super în care merită să vă înscrieți.

Cam atât pentru azi, vor mai urma articole cu recomandări însă între timp aș vrea să aud de la voi, pe cine urmăriți?

V-ar putea plăcea, de asemenea…

Idei de amenajare a sufrageriei cu mobilier reconditionat

Idei de amenajare a sufrageriei cu mobilier reconditionat

Începusem acum câteva luni să scriu câte un articol despre cum am decorat noi fiecare cameră însă am schimbat apoi site-ul și s-au pierdut acele articole așa că încep din nou, de data aceasta cu livingul să vă arat cum am amenajat noi casa și sa vă dau poate idei de...

Ce trebuie să știi despre vopseaua Fusion Mineral?

Vopseaua Fusion Mineral Primesc multe întrebări despre vopseaua Fusion Mineral șa că am scris un articol cu informațiile de bază despre pregătire și aplicare a acestei vopseli. Sunt în continuare aici dacă ai nelămuriri însă acestea ar fi lucrurile de bază. Cu o...

Cum am început afacerea de recondiționare mobilier?

Cum am început afacerea de recondiționare mobilier?

De la audit la recondiționare de mobilier cu vopsea pe bază de apă nu este tocmai pasul cel mai previzibil si de la un blog despre familie și despre provocările unei mame care își dorea și o carieră până la un magazin online cu o oferta atât de bogată nu e chiar o schimbare minoră.

Share This
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00 lei
Total
0.00 lei
Continue Shopping
0