Idei de amenajare a sufrageriei cu mobilier reconditionat

Written by Daniela

On iulie 12, 2020

Începusem acum câteva luni să scriu câte un articol despre cum am decorat noi fiecare cameră însă am schimbat apoi site-ul și s-au pierdut acele articole așa că încep din nou, de data aceasta cu livingul să vă arat cum am amenajat noi casa și sa vă dau poate idei de amenajare a sufrageriei cu mobilier reconditionat.

Povestea este lungă, ca multe alte planuri pe care le-am avut, și aici a trebuit să mai facem anumite schimbări dar până la urmă suntem mulțumiți de rezultat. De exemplu pianul ar fi trebuit să fie pe peretele unde este canapaua albă însa nu ne-a placut cum ar fi arătat canapelele în poziția în care le-am pus inițial așa că am schimbat locul pianului.

Am avut deja canapelele acestea de piele, cumparate de la DFS din Anglia încă de acum 5-6 ani și pentru că erau în condiție foarte bună nu am văzut necesar să cumpărăm altele.

Măsuța are și ea o poveste, am cumpărat-o dintr-un târg de vechituri din Anglia și era să merg singură cu ea acasă, pe jos pentru că aveam garajul atât de plin de mobilă încât Mr Milos nu a vrut nici să audă că mai vreau să mai cumpăr alta piesă de mobilier. Nu am schimbar nimic la ea deși e puâin zgâriată la un picior pentru că ne place cum arată în starea originală iar zgârieturile spun povestea călătoriei ei prin lume.

Șemineul electric cu suportul alb din mdf, cu placa din spate și cea de jos din marmură a fost un super-find. L-am găsit pe e-bay la cineva care își schimba stilul de amenajare, chiar la 5 minute cu mașina de casa unde locuiam în Londra. A fost dificil de trimis însă a ajuns în perfectă stare de funcționare și dă o notă aparte sufrageriei noastre. Imaginează-ți cum arată aprins și decorat de Crăciun. E minunat și a costat o nimica toată, mai mult a costat transportul lui.

Oglinda a fost de asemenea o minune că am găsit-o. Luasem deja alte 2 oglinzi (vi le arat și pe acelea când vom ajunge la camerele în care le-am pus) și Mr Milos era să leșine când i-am spus că după o zi de muncă va trebui să mai meargă și să colecteze asta dintr-un orășel de lângă Londra. Dar a meritat fiecare minut pentru că e SUPERBĂ.

Candelabrul este de la Dedeman iar aplicele de pe perete sunt de la Next.

Așa cum spuneam, pianul a fost schimbat de la locul unde aveam de gând să îl punem inițial însă e mai potrivit aici. E un pian electric, vechi de când lumea pe care i l-am cumpărat (second hand) lui Alex când avea 5 ani ca să practice să cânte. Arată încă bine și pentru că nu e unul foarte scump ne permitem să lăsăm copiii (inclusiv Cristina, 3 ani) să cânte cât vor fără sa ne gândim că pierdem foarte mult dacă se strică.

Tabloul pus deasupra pianului e special, este făcut în ziua nunții noastre. Am cumpărat o ilustrație cu un copac gl de frunze și am așezat-o la intrarea în localul de nuntă. Am cerut invitaților să își lase amprentele (cu tuș roz) pe ramuri și apoi am înrămat copacul nostru înflorit. Copiii invitați au pus degețelele peste tot la radacina copacului și arată ca un cireș înflorit căriua încep a-i cădea petalele.

Biblioteca e și ea plimbată prin 3-4 case. E din lemn masiv, are probabit 40-50 de ani și intenționăm să o lăsăm așa, să nu o vopsim (cel puțin pentru o perioadă, cine știe ce idei îmi mai vin în câțiva ani).

Celălalt colț al sufrageriei, cu mobilierul transformat de noi. Culoarea Byzantine de la Autentico se potrivește perfect cu nuanța draperiilor iar ceara decorativă Bronze leagă acest mobilier de celelalte decorațiuni și de bordura de jos a draperiilor.

Cam atât pentru azi. Dacă ți-a plăcut aceste idei ale noastre de amenajare a sufrageriei cu mobilier second hand și reconditionat, distribuie pentru alții care poate au nevoie de inspirație.

V-ar putea plăcea, de asemenea…

Ce trebuie să știi despre vopseaua Fusion Mineral?

Vopseaua Fusion Mineral Primesc multe întrebări despre vopseaua Fusion Mineral șa că am scris un articol cu informațiile de bază despre pregătire și aplicare a acestei vopseli. Sunt în continuare aici dacă ai nelămuriri însă acestea ar fi lucrurile de bază. Cu o...

Cum am început afacerea de recondiționare mobilier?

Cum am început afacerea de recondiționare mobilier?

De la audit la recondiționare de mobilier cu vopsea pe bază de apă nu este tocmai pasul cel mai previzibil si de la un blog despre familie și despre provocările unei mame care își dorea și o carieră până la un magazin online cu o oferta atât de bogată nu e chiar o schimbare minoră.

Share This
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00 lei
Total
0.00 lei
Continue Shopping
0