Despre noi

Bun venit la Milos family. Aici po╚Ťi g─âsi inspira╚Ťia de care ai nevoie pentru proiectul t─âu, po╚Ťi cump─âra piese frumoase de mobilier vopsite ├«n stil vintage sau ├«╚Ťi putem oferi produsele de care ai nevoie pentru a crea chiar tu asemenea piese de mobilier.
Suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â ├«╚Ťi ├«mp─ârt─â╚Öim pasiunea noastr─â pentru calitate ╚Öi frumos, ╚Öi ├«╚Ťi punem la dispozi╚Ťie o gam─â┬á larg─â de produse necesare recondi╚Ťion─ârii obiectelor care ╚Öi-au pierdut din str─âlucirea de alt─â dat─â, pentru a crea un spa╚Ťiu plin de culoare ├«n care sa te sim╚Ťi cu adev─ârat acas─â.

Povestea noastr─â

‘F─â din casa ta, acas─â’

Am locuit mul╚Ťi ani ├«n Londra ├«n chirie, ├«n tot felul de locuin╚Ťe (apartament, case mai mari sau mai mici, cu gr─âdin─â, f─âr─â gr─âdin─â, detached, semidetached, terraced ╚Öi a╚Öa mai departe) ╚Öi pentru c─â niciodat─â nu am putut fi siguri c─â o cas─â va fi a noastr─â pentru o perioad─â mai lung─â de c├ó╚Ťiva ani, nu am avut curajul s─â investim ├«n mobil─â ╚Öi decora╚Ťiuni interioare foarte scumpe pentru c─â la urm─âtoarea mutare nu s-ar mai fi potrivit. Pentru a ne satisface ├«ns─â nevoia de frumos am luat cu asalt site-urile de lucruri second hand sau car boot sales (un fel de t├órguri de vechituri). Acolo am g─âsit obiecte dr─âgu╚Ťe 100% func╚Ťionale care aveau nevoie doar de un pic de ╚Ölefuire, o cur─â╚Ťare ├«n profunzime ╚Öi poate o m├ón─â de vopsea. Am f─âcut astfel din fiecare cas─â unde am stat temporar un loc frumos, care s─â ne bucure sufletele de fiecare dat─â c├ónd ne ├«ntorceam acas─â.

Un alt motiv care ne-a adus pe drumul acesta a fost faptul c─â ne ├«mpotrivim consumerismului excesiv pe care ├«l vedem ├«n jurul nostru. Obiecte de decor sau mobil─â veche de lemn ├«n perfect─â stare de func╚Ťionare sunt aruncate la gunoi pe motiv c─â par ├«nvechite ╚Öi punem ├«n casele noastre mobil─â nou─â, lucioas─â, de PAL melaminat care ╚Ťine fix 3-4 ani dup─â care va trebui schimbat─â, nu pentru c─â nu mai e la mod─â ci pentru c─â se stric─â.

C├ónd a venit deci vremea s─â mobil─âm casa nou construit─â ├«n Rom├ónia am optat s─â recondi╚Ťion─âm mai multe piese vechi ├«n loc s─â cump─âr─âm totul nou. Bine├«n╚Ťeles c─â au fost ╚Öi lucruri pe care le-am cump─ârat noi (cum ar fi mobila pentru dressing) sau pe care le-am f─âcut la comand─â (cum ar fi buc─ât─âria) ├«ns─â acolo unde am putut am optat pentru recondi╚Ťionare. Am reu╚Öit astfel s─â avem un interior complet personalizat, pe gustul nostru, la un cost rezonabil ╚Öi am salvat c├ó╚Ťiva copaci ├«n procesul acesta. Vom ├«ncerca s─â povestim pe blog mai multe despre proiectele pentru casa noastr─â pentru a v─â inspira ╚Öi pe voi.

De ce atâtea produse?

C├ónd ne-am ├«ntors ├«n Rom├ónia am ├«ncercat s─â g─âsim produsele pe care le iubeam ╚Öi pe care le foloseam dincolo sau ceva asem─ân─âtor ├«ns─â am g─âsit doar c├óteva nume cunoscute ceea ce mi s-a p─ârut o mare pierdere pentru c─â e minunat s─â ai de unde alege! ╚śi a╚Öa s-a n─âscut Milos Home D├ęcor. Din dorin╚Ťa de aduce ├«ntr-un singur loc toate produsele de care ai putea avea nevoie pentru a-╚Ťi re├«mprosp─âta mobila sau orice alt obiect.

De ce s─â cumperi de la noi?

Ofert─â larg─â, calitate garantat─â, consultan╚Ť─â gratuit─â pentru a face o alegere bine documentat─â.┬á

Recondi╚Ťion─âm pentru tine

Ai o mobil─â veche pe care ai vrea s─â o recondi╚Ťionezi dar nu ai timpul sau curajul s─â o faci chiar tu? Ne po╚Ťi contacta acum s─â ├«╚Ťi d─âm o m├ón─â de ajutor. Intr─â ├«n Galerie s─â vezi ce am realizat p├ón─â acum.

Am pus tot ce ai nevoie s─â recondi╚Ťionezi, ├«ntr-un singur magazin online

Po╚Ťi alege din cele peste 200 de culori ├«n total din gama Autentico sau Fusion. ├Ä╚Ťi oferim de asemenea produse pentru cur─â╚Ťat mobila, s─âpun pentru pensule, transferuri ╚Öi mulaje decorative Re.design, ╚Öabloane, pensule, cear─â de diferite culori.

├Ä╚Ťi oferim consulta╚Ťie gratuit─â

Trimite-ne un mesaj ╚Öi vom face tot ce ne st─â ├«n putere s─â te ajut─âm s─â alegi ce ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine. ├Ä╚Ťi vom explica ╚Öi cum s─â folose╚Öti produsele cump─ârate iar pe blogul nostru ╚Öi pe pagina de Facebook vei g─âsi multe sfaturi care te vor ajuta.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0